Dansmares is gevestigd in Leersum. We geven wekelijks stijldanslessen op verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd.

In je eerste jaar leer je de 6 basisdansen van ballroom en latin. Na een jaar dansles heb je een uitgebreide basis onder de knie. In de dansjaren daarop borduur je steeds verder met nieuwe passen en leer je ook nieuwe dansen erbij.

BeginnersEngelse wals, Tango, Quickstep
Rumba, Chacha, en Jive
Jaar 2Uitbereiding met Samba
Jaar 3Uitbereiding met Slow Foxtrot
Jaar 4Paso Doble

Om de paar weken is er een vrijdansmoment om elkaar te ontmoeten en gezellig te dansen met elkaar. Voor de data kijk je in de dansagenda. Naast vrijdansen zijn er ook weken met losse technieklessen voor ballroom en latin. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

Kijk hier voor ons volledige rooster

Danstarieven en aanmelden

Aanmelden voor een dansjaar kan via onze webshop -> Dansmares.shop. Betaling geschied door middel van automatische incasso of eenmalige betaling. Bij inschrijving ga je akkoord voor een incasso van gedurende 9 maanden per jaar of voor éénmalige betaling van het cursusgeld. Het dansseizoen loopt van september t/m mei. Alle betalingscondities betreft een doorlopend seizoen gebonden lidmaatschap.