Dansmares is gevestigd in het pand van Zenner DSF in Leersum. We geven wekelijks stijldanslessen op verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd.

In je eerste jaar leer je de 6 basisdansen van ballroom en latin. Na een jaar dansles heb je een uitgebreide basis onder de knie. In de dansjaren daarop borduur je steeds verder met nieuwe passen en leer je ook nieuwe dansen erbij.

BeginnersEngelse wals, Tango, Quickstep
Rumba, Chacha, en Jive
Jaar 2Uitbereiding met Samba
Jaar 3Uitbereiding met Slow Foxtrot
Jaar 4Paso Doble

Naast de reguliere lessen kun je dit seizoen ook terecht voor meer technische skills en een vlotter lestempo in de special groep op zaterdag.

Om de paar weken is er een vrijdansmoment om elkaar te ontmoeten en gezellig te dansen met elkaar. Voor de data kijk je in de dansagenda. Naast vrijdansen zijn er ook weken met losse technieklessen voor ballroom en latin. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en de data zullen binnenkort online staan.

Voor bruidsparen bieden we privélessen aan of kleine groepslessen. Je leert de basis van de dansen die je zou willen doen op je bruiloft en die verwerken we in een gepersonaliseerde weddingdance. We zorgen er samen voor dat je de passen onder de knie krijgt en straks met zelfvertrouwen voor je vrienden en familie kan dansen. Bij interesse graag even mailen naar dansmares@outlook.com.

Kijk hier voor ons volledige rooster

Danstarieven

Betaling geschied door middel van automatische incasso of eenmalige betaling. Bij inschrijving ga je akkoord voor een incasso van gedurende 9 maanden per jaar of voor éénmalige betaling van het cursusgeld. Het dansseizoen 2022-2023 loopt van september t/m mei. Alle betalingscondities betreft een doorlopend seizoen gebonden lidmaatschap.